Despre noi

Acest portal a fost creat din nevoia de a dezvolta industria fitness-ului si a sanatatii, prin centralizarea tuturor salilor de fitness, antrenorilor personali, instructorilor de aerobic/karate/dans, dar si a nutritionistilor si clinicilor de remodelare si recuperare medicala, intr-un singur site de promovare.

Portal-fitness.ro iti da posibilitatea sa iti dezvolti propriul business, prin promovare si prin detalierea tuturor serviciilor oferite. Portalul este disponibil tuturor oamenilor care doresc sa caute mai usor informatii despre serviciile pe care doresc sa le achizitioneze si astfel vor avea acces mai usor la serviciile pe care tu le oferi.

Portal-fitness.ro este cel mai inovativ portal de fitness si sanatate, care cuprinde:

SALI DE FITNESS
Daca esti proprietarul unei sali de fitness si doresti sa iti maresti numarul de abonati, atunci adauga sala ta de fitness pe portalul nostru!

ANTRENORI PERSONALI
Daca esti Antrenor Personal si doresti sa obtii clienti noi sau sa fii vazut de catre alte sali de fitness cu care sa colaborezi, inregistreaza-te pe portalul nostru!

INSTRUCTORI DE DANS
Daca esti Instructor de Dans si vrei sa cresti numarul clientilor tai sau sa ai noi colaborari cu sali de fitness, devino membru al portalului nostru!

INSTRUCTORI DE KARATE
Daca esti Instructor de Karate si ai nevoie sa devii cunoscut sau sa iti maresti numarul clientilor, dar si sa ai colaborari noi cu diferite sali de fitness, inregistreaza-te pe portalul nostru!

NUTRITIONISTI/TEHNICIENI NUTRITIONISTI
Daca esti Nutritionist sau Tehnician Nutritionist si doresti sa obtii clienti noi sau colaborari noi cu diferite clinici sau sali de fitness, te asteptam pe portalul nostru!

CLINICI DE REMODELARE CORPORALA
Daca detii o clinica de remodelare corporala si iti doresti mai multi clienti sau colaborari cu sali de fitness, nutritionisti sau clinici de recuperare, inregistreaza-te pe portalul nostru!

CLINICI DE RECUPERARE MEDICALA
Daca esti proprietarul unei clinici de recuperare si ai nevoie de un boost de clienti sau iti doresti colaborari cu sali de fitness sau centre de remodelare corporala, te asteptam pe portalul nostru!