Curs Consilier in Psihologia Sportiva

Curs Consilier in Psihologia Sportiva

Fitness Education School este scoala de formare profesionala in domeniul sportiv si al sanatatii, cu o experienta de 7 ani de zile, fiind singura scoala din Romania acreditata de Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness. 

Lansata pe piata din Romania, inca din anul 2013, din pasiunea pentru sport, sanatate, excelenta, scoala de cursuri autorizate in domeniul sportului si al sanatatii, Fitness Education School, a format aproximativ 4000 de cursanti in cele 13 orase din Romania, avand o echipa de peste 40 de specialisti (campioni nationali si internationali la fitness si culturism, doctori nutritionisti si psihologi). 

Cursul de Consilier in Psihologia Sportiva se adreseaza tuturor antrenorilor personali, instructorilor de fitness, instructorilor sportivi, care doresc sa isi dezvolte resursele si abilitatile pentru a putea colabora cu antrenorii si sportivii in realizarea obiectivelor si performantelor optime. 

De asemenea, Cursul de Consilier in Psihologia Sportiva este dedicat tuturor antrenorilor personali care doresc sa invete cum sa aibe o relatie stransa cu clientii lor, cum sa inteleaga problemele acestora si cum sa ii motiveze, astfel incat sa obtina rezultatele dorite. 

Absolventii cursului vor putea discuta, descrie, aplica si evalua teoriile si conceptele majore ale psihologiei in contextul sportului si al antrenamentului sportiv. Cursul ofera toate mijloacele de a spori pregatirea psihologica in domeniul sportiv si de a exersa tehnicile si metodele specifice, atat pentru cursanti, cati si pentru toate persoanele consiliate sau implicate in activitatea de pregatire sportiva, respectiv antrenori, sportive, parinti, clienti. 

Pentru mai multe informatii despre acest curs, puteti completa formularul de mai jos si un reprezentant al scolii o sa va contacteze pentru detalii.