Curs Instructor Fitness & Personal Trainer

Curs Instructor Fitness & Personal Trainer

Fitness Education School este scoala de formare profesionala in domeniul sportiv si al sanatatii, cu o experienta de 7 ani de zile, fiind singura scoala din Romania acreditata de Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness. 

Lansata pe piata din Romania, inca din anul 2013, din pasiunea pentru sport, sanatate, excelenta, scoala de cursuri autorizate in domeniul sportului si al sanatatii, Fitness Education School, a format aproximativ 4000 de cursanti in cele 13 orase din Romania, avand o echipa de peste 40 de specialisti (campioni nationali si internationali la fitness si culturism, doctori nutritionisti si psihologi). 

Cursul de Instructor Fitness & Personal Trainer este un curs dedicat tuturor pasionatilor de fitness si un stil de viata sanatos, care doresc sa profeseze in domeniu ca si Antrenor Personal, sau care isi doresc sa invete cum sa se antreneze corect si sanatos, in functie de nevoile fiecaruia. 

Cursul de Instructor Fitness & Personal Trainer este predat de cei mai buni in domeniu, campioni nationali, internationali si balcanici la fitness si culturism. 

Acest curs se bazeaza atat pe partea teoretica (anatomie, fiziologie, biomecanica), cat si pe partea practica (antrenamentul in sala de fitness, antrenamentul functional, antrenamentul de tip circuit, antrenamentul de grup si antrenamentul 1 la 1). 

In plus, la Cursul de Instructor Fitness & Personal Training veti avea parte de un modul de Marketing in Personal Training, care va ajuta dupa finalizarea cursului, la promovarea voastra ca si antrenori personali, dar si un modul de Coaching in Personal Training, ce va ajuta la relatia antrenor-client. 

Pentru mai multe informatii despre acest curs, puteti completa formularul de mai jos si un reprezentant al scolii o sa va contacteze pentru detalii.