Curs Tehnician Nutritionist

Curs Tehnician Nutritionist

Fitness Education School este scoala de formare profesionala in domeniul sportiv si al sanatatii, cu o experienta de 7 ani de zile, fiind singura scoala din Romania acreditata de Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness. 

Lansata pe piata din Romania, inca din anul 2013, din pasiunea pentru sport, sanatate, excelenta, scoala de cursuri autorizate in domeniul sportului si al sanatatii, Fitness Education School, a format aproximativ 4000 de cursanti in cele 13 orase din Romania, avand o echipa de peste 40 de specialisti (campioni nationali si internationali la fitness si culturism, doctori nutritionisti si psihologi). 

Cursul de Tehnician Nutritionist se adreseaza tuturor pasionatilor de un stil de viata sanatos, care doresc sa lucreze ca si Tehnician Nutritionist si sa ajute alte persoane in domeniul nutritiei, dar si celor care doresc sa invete cum sa se hraneasca sanatos, sa adopte o alimentatie corecta, in functie de obiectivele lor. De asemenea cursul de Tehnician Nutritionist se adreseaza profesionistilor din domeniul fitness-ului care vor sa ofere informatii de nutritie cat mai corecte si complete clientilor lor.

Folosind ultimele informatii din domeniul nutritiei si principiile de baza ale unui stil de viata sanatos, participantii la cursul acreditat de Tehnician Nutritionist vor invata cum sa ofere informatii despre programe alimentare pentru mentinerea sanatatii clientilor. 

De asemenea, vor invata cum sa intocmeasca planuri alimentare pentru gestionarea greutatii persoanelor sanatoase, dar si programe pentru imbuntatirea performantelor sportive sau de crestere a masei musculare in cazul sportivilor.

Atributiile si limitarile tehnicianului nutritionist:

  • Tehnicianul nutritionist poate oferi sfaturi, recomandari generale, consultanta despre nutritie si mangementul greutatii, pentru persoanele sanatoase.
  • Poate colabora cu dieteticieni si personal medical, sprijinindu-le clientii in atingerea scopului.
  • Tehnicianul nutritionist nu poate oferi sfaturi, recomandari, diete, etc persoanelor cu probleme de sanatate, nu poate interpreta analize sau scrie retete.
  • Singurele persoane care pot prescrie diete in functie de patologii (probleme medicale) sunt DIETETICIENII NUTRITIONISTI

Pentru mai multe informatii despre acest curs, puteti completa formularul de mai jos si un reprezentant al scolii o sa va contacteze pentru detalii.